Matej Krampač
DIREKTOR

Matej Krampač

"Gradimo dolgoročno partnerstvo z več kot zadovoljnimi 100 naročniki."

 

Nudimo neodvisno svetovanje in prevzemamo odgovornosti na področju zavarovanj

Poslovna zavarovanja d.o.o. je podjetje, ki je bilo ustanovljeno kot odgovor na zahteve zavarovancev po neodvisnem svetovanju in zahtevi po prevzemu odgovornosti na področju zavarovanj. Tako se je rodila družba, ki obstaja na trgu že več kot 10 let, število zadovoljnih naročnikov pa raste iz dneva v dan. Praktično vse stranko, ki sodelujejo z nami postanejo dolgoročni partnerji. Mlada in strokovna ekipa se profesionalno in uspešno ukvarja z vsemi zavarovalnimi storitvami.

Našim poslovnim partnerjem nudimo celovite rešitve na področju zavarovalništva –  upravljanja rizikov.

Z nami ste varni!

Zarovalni posredniki opravljamo storitve v mejah pooblastila, ki nam ga zaupate. V skladu z zakonom o zavarovalništvu imamo tudi sklenjeno zavarovanje poklicne odgovornosti posrednika, kar vam zagotavlja dodatno varnost!

Strokovnost in kvaliteta predlaganih rešitev

Poslovna zavarovanja d.o.o. vodijo strokovnost in kvaliteta predlaganih rešitev, katere so maksimalno prilagojene potrebam naročnika. Za pripravo kvalitetne analize tveganj podjetja je potrebno veliko strokovnega znanja iz področja zavarovalništva, praktičnih izkušenj, izkušnje v postopkih uveljavljanja odškodnin.

Stopi v stik!